ST0-237 ST0-29B ST0-237 ST0-29B Akçaabat Köftesi

GERİ

Akçaabat Belediyesi

Şefik TÜRKMEN
Belediye Başkanı

                 1949 yılında Akçaabat Çınarlık Köyü’nde doğdu. İlk ve ortaokulu Akçaabat’ta,Liseyi Trabzon’da tamamladı. 1972 yılında KTÜ İnşaat ve Mimarlık Fakültesindenİnşaat Yüksek Mühendisi olarak mezun oldu.  Üniversiteden mezuniyetini müteakip İller Bankası Trabzon Bölge  Müdürlüğü’nde  göreve başladı. 1974-75 yıllarında askerliğini Yedek Subay olarak  Eskişehir Hava Kuvvetleriİnşaat Taburu’nda yaptı. Askerlik dönüşü İller  Bankası’nda tekrar göreve başladı.

İller Bankası 17.Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Trabzon, Giresin, Rize, Artvin, Gümüşhane ve  Bayburt İlleri dahilindeki Belediyelerin içme suyu ve kanalizasyon gibi altyapı tesisleri  başta olmak üzere Belediye hizmet binaları, otobüs terminalleri, soğuk hava deposu, mezbaha,  toptancı hali gibi tesislerin gerçekleşmesinde etüt - proje mühendisi, kontrol mühendisi baş mühendis, şube müdürü ve bölge müdür yardımcısı olarak görev yaptı.

İller Bankası’nda görevli olduğu süre içerisinde Belediyelerin altyapı tesisleri ve Belediye hizmetleri konusunda çok sayıda kurs ve seminere katılmış olan Şefik Türkmen, 27 Mart 1994  tarihinde yapılan mahalli seçimlerden itibaren Akçaabat Belediye Başkanlığını yürütmeye başladı.

Beş yıllık birinci dönemden sonra 18 Nisan 1999 mahalli seçimlerinde  ikinci ve 28 Mart 2004 seçimlerinde üçüncü dönem için halktan yetki alan Başkan Türkmen, Akçaabat’ta etkin bir yerel yönetim  oluşturma ve şehre çağdaş hizmet götürme yolunda çalışmalarını titizlikle sürdürmektedir. Şefik Türkmen evli ve bir çocuk babasıdır.

 

GülNet İnternet Hizmetleri Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok. Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2  Trabzon / TÜRKİYE Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59                 Powered by GÜLNET 


   www.betonhelva.com


www.trabzonhasirbilezik.com